InoGo Software

Portfolio

Hier staan de projecten die we tot dusverre gedaan hebben. Wilt u meer weten over de projecten of hoe we deze aangepakt hebben, neem dan gerust contact met ons op. 

Customer Relation Manager(CRM) webapplicatie

Voor een lokale champignon kwekerij hebben we een maatwerk webapplicatie gebouwd waarin klanten en hun producten beheerd kunnen worden. Voor deze klanten/producten kunnen palletbonnen gemaakt worden. Deze kunnen na het aanmaken direct op stickers geprint worden. Deze palletbonnen kunnen gecombineerd worden in een week factuur en naar de klant verstuurd worden. Bij het verzenden van de factuur gaat deze ook automatisch naar Exact Online toe.

Transport Management System (TMS) webapplicatie

Voor NextUp Software zijn we bezig met het bouwen van een transport management syteem waarin transportorders beheerd kunnen worden. Naast het beheren van orders zijn er nog een aantal andere modules: een offerte module, facturatie module, route planning, rit sjablonen en nog veel meer. 

Transport Management System (TMS) Mobiele app

Voor NextUp Software hebben we naast een webapplicatie ook een ondersteunende mobiele app ontwikkeld die chauffeurs helpt bij het rijden van de geplande routes. Daarnaast kunnen ze ook uren invoeren en barcodes scannnen.

Deze mobiele app is ontwikkeld met React-Native zodat deze direct beschikbaar is voor Android en iOS. Geen dubbel werk dus.

Enterprise Resource Planning (ERP) systeem

Voor uitzendbureau TMF-Jobs hebben we een maatwerk Enterprise Resource Planning (ERP) webapplicatie gemaakt. Deze applicatie bevat de planning voor de medewerkers van TMF-Jobs. De medewerkers  krijgen elke dag een bericht met wat er de volgende dag van ze verwacht wordt. Het project bevat verschillende modules: personeel- en klantenmanagement, vervoer beheer, uren registratie, tarieven, acquisitie en cao’s.