InoGo Software

Onze diensten

Webapplicaties

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van complexe maatwerk webapplicaties. Met ervaring in het implementeren van een breed scala aan bedrijfsprocessen, van het bouwen van offertemodules, Track & Trace functionaliteit, mobiele apps en automatische facturen zijn we er van overtuigd dat we ook voor uw probleem een passende oplossing kunnen neerzetten.

Doordat we de basis van uw volgende project al hebben gebouwd kunnen we direct beginnen met de belangrijke onderdelen van uw applicatie.

Mobiele apps

Uit onze ervaring blijkt dat een ondersteunende mobiele app een goede combinatie is met een moderne web applicatie. Dit biedt uw werknemers en/of klanten de mogelijkheid om overal met uw bedrijf in contact te staan.

Een losstaande mobiele app kan natuurlijk ook handig zijn. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten VOOR HET ONTWIKKELEN van een webapplicatie en/of mobiele app?

De ontwikkeltijden en kosten voor een maatwerk webapplicatie of mobiele app zijn afhankelijk van de eisen. Neem gerust contact op zodat we een vrijblijvende eerste afspraak kunnen plannen. Hierin kunnen we  uw vragen en eisen doornemen en een eerste indicatie afgeven.

Waarom een webapplicatie?

Veel bedrijven werken nog steeds met desktop applicaties die geïnstalleerd moeten zijn op de bedrijfslocatie. Dit is onhandig als er op afstand (buiten de bedrijfslocatie) aanpassingen in het systeem gedaan moeten worden. Een webapplicatie is altijd bereikbaar, simpelweg door naar een website te gaan waarop de webapplicatie staat.

HOE LANG DUURT HET ONTWIKKELTRAJECT?

Zodra we starten aan een project proberen we zo snel mogelijk een prototype online te zetten om u zo veel mogelijk bij het proces te betrekken. Op deze manier zijn de aanpassingen en nieuwe ontwikkelingen van dag tot dag te volgen en direct te gebruiken.

De doorlooptijd van het totale project hangt af van het aantal functies en de complexiteit hiervan.