InoGo Software

Het DjoGo Project

DjoGo is een intern ontwikkeld project dat alle functionaliteiten bevat om razendsnel te kunnen starten met de maatwerk functionaliteit die precies aansluit bij uw bedrijf. Doordat we al een solide basis hebben kunnen we direct beginnen aan de  functionaliteiten die u wilt hebben.

Wat maakt DjoGo nu mogelijk? Binnen twee weken een eerste versie van uw op maat gemaakte software product. De solide basis van het project maakt het mogelijk om vanaf het eerste moment met de wensen van uw bedrijf bezig te zijn in plaats van het bouwen van standaard functionaliteiten zoals een login systeem, het versturen van mails, rollen & rechten etc.

De functionaliteit

DjoGo bestaat uit een groot tal van basisfunctionaliteiten die elk softwarepakket nodig heeft maar geen maatwerk zijn voor uw bedrijf. DjoGo is een intern project dat is opgezet om al deze basisfunctionaliteiten af te vinken. Dit betekent dat zodra we starten met uw project we ons volledig kunnen focussen op de maatwerk functionaliteit waar u naar op zoek bent.

De volgende functies kunnen direct gebruikt worden in een project dat met DjoGo opgezet is.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor DjoGo?

DjoGo is gratis! DjoGo wordt gebruikt als de basis van het nieuwe maatwerksoftwarepakket. De maatwerk functionaliteit voor uw bedrijf wordt hier op gebouwd.

Waarom is dit interessant voor mijn bedrijf?

Het nadeel van maatwerksoftware is dat er relatief veel tijd zit in het opzetten van het project. Door het gebruik van DjoGo kunnen we deze kosten minimaliseren. DjoGo is een solide basis waardoor we direct kunnen beginnen met het ontwikkelen van de gevraagde features.

De kosten voor een nieuwe applicatie zitten dus alleen in de functionaliteit die u als bedrijf zoekt.

Kan DjoGo uitgebreid worden met extra functionaliteit?

Natuurlijk! Dat is het doel van DjoGo. Een stabiele basis om verder op te bouwen met nieuwe functionaliteit die precies aansluit bij uw bedrijf.