InoGo Software

Het DjoGo Project

DjoGo is een intern ontwikkeld project dat alle functionaliteiten bevat om razendsnel te kunnen starten met de maatwerk functionaliteit die precies aansluit bij uw bedrijf. Doordat we al een solide basis hebben kunnen we direct beginnen aan de maatwerk functionaliteiten die u wilt hebben.

Wat maakt DjoGo nu mogelijk? Binnen twee weken een eerste versie van uw maatwerk software product. Dat is wat DjoGo mogelijk maakt. De solide basis van het project maakt het mogelijk om vanaf het eerste moment met de wensen van uw bedrijf bezig te zijn in plaats van het bouwen van standaard functionaliteiten zoals: login, mails versturen, etc.

De functionaliteit

DjoGo bestaat uit een groot tal van basis functionaliteiten die elk software pakket nodig heeft maar geen maatwerk zijn voor uw bedrijf. DjoGo is een intern project wat is opgezet om al deze basis functionaliteiten af te vinken. Dit zodat wanneer we starten aan uw maatwerk software pakket we ons volledig kunnen focussen op de maatwerk functionaliteit waar u naar opzoek bent.

De volgende functies kunnen direct gebruikt worden in een project wat met DjoGo gestart is.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor DjoGo?

DjoGo is gratis! DjoGo wordt gebruikt als de basis van het nieuwe maatwerk software pakket. De maatwerk functionaliteit voor uw bedrijf zal hier bovenop gebouwd worden.

Waarom is dit interessant voor mijn bedrijf?

Het nadeel van maatwerk software is dat er relatief veel tijd zit in het opzetten van het project. Door het gebruik van DjoGo kunnen we deze kosten tot een minumum reduceren. DjoGo is een solide basis waardoor we direct kunnen beginnen met het ontwikkelen van de gevraagde features.

De kosten voor een nieuwe applicatie zitten dus echt in de functionaliteit die u als bedrijf zoekt.

Kan DjoGo uitgebreid worden met extra functionaliteit?

Natuurlijk! Dat is het doel van DjoGo. Een stabiele basis om verder op te bouwen met nieuwe functionaliteit die precies aansluit bij uw bedrijf.