InoGo Software

Enterprise Resource Planning (ERP) webapplicatie

Voor TMF-Jobs uit Weert hebben we een maatwerk Enterprise Resource Planning (ERP) webapplicatie gemaakt. Deze applicatie bevat de planning voor de medewerkers van TMF-Jobs. Deze krijgen elke dag bericht met wat er de volgende dag van ze verwacht wordt. Het project bevat verschillende modules: personeel, vervoer, uren, klanten, tarieven, acquisitie en cao’s.

Tot vandaag de dag helpen we TMF-Jobs nog met het uitvoeren van kleine updates aan de maatwerk webapplicatie waarin er nog nieuwe dingen toegevoegd worden. Bijvoorbeeld een koppeling met een partnerbedrijf of een export van de planning/uren naar een specifiek formaat in Excel. Zo blijft het systeem meegroeien met het bedrijf.

Dashboard

Op het dashboard is in een oogopslag te zien wat de huidige status van de personeelsplanning is. Inzage in bijvoorbeeld de apk-keuring voor eigen voertuigen maar ook bijvoorbeeld medewerkers waarvoor nog niet alle gegevens ingevoerd zijn. Vanuit dit dashboard kan gelijk doorgeklikt worden naar de benodigde pagina en meer gegevens ingezien of aangepast worden. Dit is het startpunt van de applicatie. 

Planning

De belangrijkste module binnen het ERP-systeem is de planning. Vanuit hier kunnen medewerkers bij klanten ingepland worden. Er zitten veel handige dingen in. Een voorbeeld hiervan is dat bij het aanmaken van een nieuwe opdracht het personeel te zien is dat het meest voor deze klant gewerkt heeft. Daarnaast kunnen ook herhalende opdrachten ingepland worden, zodat je voor de komende weken kan aangeven dat een vaste set aan personeel daar gaat werken. Wanneer de planning af is kan deze verwerkt worden, vanaf dit moment kunnen er berichten naar het personeel gestuurd gaan worden en kan de planning uitgedraaid worden.