InoGo Software

Enterprise Resource Planning (ERP) webapplicatie

Voor TMF-Jobs uit Weert hebben we een maatwerk Enterprise Resource Planning (ERP) webapplicatie gemaakt. Deze applicatie bevat de planning voor de medewerkers van TMF-Jobs, deze krijgen elke dag bericht met wat er de volgende dag van ze verwacht wordt. Het project bevat verschillende modules: personeel, vervoer, uren, klanten, tarieven, acquisitie, en cao’s.

Tot vandaag de dag helpen we TMF-Jobs nog met het uitvoeren van kleine updates aan de maatwerk webapplicatie waarin er nog nieuwe dingen toegevoegd worden. Bijvoorbeeld een koppeling met een partner bedrijf of een export van de planning/uren naar een specifiek formaat in Excel. Zo blijft het systeem meegroeien met het bedrijf.

Dashboard

Het dashboard waarin in een oogopslag te zien is wat de huidige status is. Inzage in bijvoorbeeld de apk-keuring voor eigen voertuigen maar ook bijvoorbeeld medewerkers waarvoor nog niet alle gegevens zijn ingevoerd. Vanuit dit dashboard kan gelijkt doorgeklikt worden naar de benodigde pagina en meer gegevens ingezien of aangepast worden. Dit is het startpunt van de applicatie. 

Planning

De belangrijkste module binnen het ERP-systeem is de planning. Vanuit hier kunnen medewerkers bij klanten ingepland worden. Er zitten veel handige dingen in zoals bijvoorbeeld bij het maken van een nieuwe opdracht het personeel kunnen zien die het meeste voor de klant gewerkt heeft zodat deze gemakkelijk opnieuw gepland kunnen worden. Daarnaast kunnen ook herhalende opdrachten gepland worden zodat je voor de komende zoveel weken aangeeft dat een vaste set aan personeel daar gaat werken. Wanneer de planning af is kan deze verwerkt worden, vanaf dit moment kunnen er berichten naar het personeel gestuurd gaan worden en kan de planning uitgedraaid worden.