InoGo Software

Mobiele app Transport Management Systeem (TMS)

Naast de webapplicatie die we voor NextUp gemaakt hebben is er ook een ondersteunende mobiele app ontwikkeld. Deze mobiele app wordt vooral gebruikt door chauffeurs die inzicht krijgen in de ritten die ze moeten rijden.

Ritten overzicht

Nadat er is ingelogd in de mobiele app kom je op het ritten overzicht. In dit ritten overzicht staan alle ritten die de chauffeur in de komende dagen moet gaan rijden. Als de rit geselecteerd worden komen de onderliggende stops eronder te staan. Als een van deze stops geselecteerd wordt opent het stop overzicht. Zie hieronder. 

Screenshot_20210528-102800_TMS Companion_samsung-galaxys20ultra-cosmicblack-portrait
Screenshot_20210528-102824_TMS Companion_samsung-galaxys20ultra-cosmicblack-portrait

Stop overzicht

Op het stop overzicht staan meer details van de geselecteerd stop. Via hier kan de stop geladen of gelost worden, tijdens het laden/lossen kunnen er barcode scans gemaakt wordt voor geplande pakketten op de desbetreffende locatie. Ook kan de contactpersoon benaderd worden en een handtekening ingevoerd worden. Voor de barcode scanning worden ook 2 handheld android scanners ondersteund die direct met een hardware knop op de zijkant van het toestel barcode scans kan registeren. 

Ritten kaart

Hier is de kaart te vinden met de geselecteerde rit. Wanneer een stop geselecteerd wordt kan ernaar genavigeerd worden of het stop overzicht geopend worden.

Screenshot_20210528-102954_TMS Companion_samsung-galaxys20ultra-cosmicblack-portrait