InoGo Software

Mobiele app Transport Management Systeem (TMS)

Naast de webapplicatie die we voor NextUp gemaakt hebben is er ook een ondersteunende mobiele app ontwikkeld. Deze mobiele app wordt vooral gebruikt door chauffeurs die hiermee inzicht krijgen in de ritten die ze moeten rijden.

Ritten overzicht

Elke chauffeur krijgt een login voor de mobiele app. Zodra de chauffeur ingelogd in de mobiele app kan deze zijn ritten actieve ritten zien. De app bevat verschillende functies zoals het scannen van barcodes en toevoegen van stops aan een rit.

Screenshot_20210528-102800_TMS Companion_samsung-galaxys20ultra-cosmicblack-portrait
Screenshot_20210528-102824_TMS Companion_samsung-galaxys20ultra-cosmicblack-portrait

Stop overzicht

Op het stop overzicht staan meer details van de geselecteerd e stop. Via hier kan de chauffeur aangeven of hij gaat laden of lossen. Tijdens het laden/lossen kunnen er barcode scans gemaakt worden. Naast het scannen van barcodes kan er ook een handtekening geplaatst worden. Voor de barcode scanning worden 2 handheld android scanners ondersteund die direct met een hardware knop op de zijkant van het toestel scans kan registeren. 

Ritten kaart

Op de ritten kaart kan de chauffeur een overzicht zien van de geselecteerde rit. Wanneer een individuele stop geselecteerd wordt kan hier naar genavigeerd worden via Google Maps.

Screenshot_20210528-102954_TMS Companion_samsung-galaxys20ultra-cosmicblack-portrait