InoGo Software

Webapplicatie Transport Management Systeem (TMS)

Voor NextUp Software zijn we bezig met het bouwen van een transport management syteem (TMS) waarin transportorders beheerd kunnen worden. Naast het beheren van orders zijn er nog een hoop andere modules. Om maar een aantal voorbeelden te noemen: offertes, facturatie, ritten plannen, rit sjablonen, etc.

Neem ook een kijkje op de website van NextUp: https://nextupsoftware.com

Transport orders

Het TMS van NextUp werkt vanuit transportorders. Orders kunnen op verschillende manieren in het systeem ingevoerd worden. Via een API-koppeling waar andere bedrijven direct tegenaan kunnen programmeren. Via CSV/Excel bestanden of manueel door in de webapplicatie zelf de order te maken. Deze orders kunnen vervolgens gepland gaan worden. Dit kan door middel van verschillende tools, in het TMS zelf zit een planning module waarmee orders gecombineerd kunnen worden en samen tot 1 rit gepland kunnen worden.

Koppelingen

NextUp heeft een aantal koppelingen met externe softwareproducten. Voorbeelden van deze producten zijn PTV (Plannen van ritten), Graphhopper (Rit optimalisatie), Visma (Boekhouding), Exact (Boekhouding). Deze koppelingen zorgen ervoor dat het TMS direct kan communiceren met deze externe partijen zodat data tussen beide systemen gedeeld kan worden. Dit helpt met het versnellen en verbeteren van de datastroom.